Krone Finance

Krone Finance

Befektetését az úton tartjuk

A logisztikában a rugalmasság egyet jelent a piaci sikerrel. Ez a teljesítmény-spektrumra, a diszpozícióra és mindenekelőtt a likviditásra vonatkozik. A KRONE Finance igény szerint mobilitását fokozó eszközökkel látja el Önt. Áru- és pénzforgalmi szakemberek különféle, igényeinek megfelelően testreszabott finanszírozási megoldásokkal látják el Önt.

Lízing
A lízing mérleg-semleges és megnöveli likviditását. A lízingrészletek alacsonyak, mivel a objektummal megszerzett jövedelemből Ön csak a befektetési költségek azon részét fizeti meg, ami megfelel a használatnak. A lízing-futamidő végén tárgyalásokat kell folytatnia szerződés meghosszabbításáról, a visszaadásról vagy az objektum megvásárlásáról.

Bérlettel vegyes opció
Ez a modell is számtalan előnnyel jár az Ön számára: A kiszállítástól kezdve az objektum az Ön befektetett eszközállományát gyarapítja. Igénybe vetheti a rendelkezésre álló értékcsökkenési leírások lehetőségét és a szerződés futamideje után, a maradványösszeg kifizetése nélkül megszerzi az eszköz tulajdonjogát. A rögzített havi részletek ezen túlmenően a teljes futamidő alatt biztonságos befektetés-tervezést tesz lehetővé.

Hitel
Egyedi igényeihez és a pótkocsi gazdaságos használatához igazodva kerülnek meghatározásra az olyan keretfeltételek, mint amilyen pl. a futamidő, az egyéni induló részlet, a teljes havi részlet, és a részletfizetés kezdete. Minden leírási lehetőséget igénybe tud venni. A megállapodásban rögzített havi részleteknek köszönhetően pontos számításokat végezhet befektetésével kapcsolatban.

Hozzáértéssel megrakodva

  • Pénzügyi mozgásterének gazdaságilag előnyös megnövelése
  • Rugalmas finanszírozási modellel, pl. lízing, opcióval kombinált bérlet és befektetési hitel
  • Hozzáértő és mindenre kiterjedő finanszírozási tanácsadás
  • Egyedi induló részlet és havi részletek
  • Gyors bonyolítás
  • Megalapozott pénzügyi, objektum- és üzletági ismeretekkel rendelkező kapcsolattartó
  • Testreszabott termékek és finanszírozás egy kézből

 

Tanácsadók személyiséggel
Éppen ezért egyéni tájékoztatásunkat is kérheti a gazdaságos finanszírozás lehetőségeiről. Személyes kapcsolattartója nem csupán hozzáértő pénzügyi szakember. Megalapozott objektum- és üzletági ismeretekkel is rendelkezik.