Krone alkalmazások

KRONE Service Locator
KRONE Service Locator

Ezzel az alkalmazással gyorsan és egyszerűen megtalálja a legközelebbi szerviz-állomást. Teljesen mindegy, hogy Európa melyik pontján igényel segítséget, a KRONE Service Locator segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a megfelelő szervizműhelyt. A keresőfelületre egyszerűen írja be járműve helyét és válassza ki a megfelelő alkatrészeket. A KRONE Service Locator pillanatok alatt megkeresi a legközelebbi szakműhelyt.

 

DOWNLOAD iPhone-App

DOWNLOAD Android-App

KRONE Telematics
KRONE Telematics

Az új KRONE Telematics alkalmazással telematikai adatait már a mobilképernyőn is megjelenítheti, kiértékelheti és kezelheti.

Az alkalmazás közvetlen push üzenetet küld egy esetleges riasztásnál vagy különleges esetekben. Ezen túlmenően az alkalmazással egészen egyszerűen küldhet 2 irányú utasításokat. A hőmérséklet-alakulás előzményeit részletesen megjelenítheti, PDF fájlként kiadhatja, és ezáltal egészen egyszerűen, mobilan kinyomtathatja.

Ez a mobil megoldás új lehetőségeket kínál a diszpécsernek és a gépjárművezetőnek is. 

 

DOWNLOAD iPhone-App

DOWNLOAD Android-App

KRONE Kiosk
KRONE Kiosk

A KRONE pótkocsik és szolgáltatások egész világa

Fedezze fel a FahrzeugwerkBernard KRONE sokoldalú termékkínálatát. A KRONE Kiosk iPad-alkalmazásból minden fontos információt megtudhat a KRONE trélerekkel és utánfutókkal kapcsolatban. A termékkatalógus segítségével áttekintheti a teljes KRONE portfoliót. Ezen túlmenően célzottan megtekintheti az egyes szolgáltatás- és termékprospektusokat. Ebben a Kioskban a KRONE trailerforum ügyfélmagazinját is megtalálhatja.

 

DOWNLOAD iPhone- & iPad-App