Krone Mega Liner Automotive

Mega Liner Automotive

Just in time.

Az autóipari logisztika magas elvárásainak megfelelő testreszabott megoldásként a Krone kifejlesztette a Mega Liner Automotive modellt. A gyakorlatnak megfelelő jellemzőkkel, mint például az EasyTarp oldalponyva, a hidraulikusan állítható magasságú emelhető tető és a ponyvába függőlegesen bedolgozott könnyűfém profilok alkalmazása, a nagy volumenű áruk szállítása most még hatékonyabban, gazdaságosabban és biztonságosabban oldható meg.

Az autóipari logisztika specialistája – robusztus, könnyű, biztonságos és gyors. Éppen az autóipar területén tartoznak a rendkívül gyakori be- és kirakodási ciklusok a napi üzletmenethez. Ezért szerepelt a biztonság és a hatékonyság az első helyen a Mega Liner Automotive modellek tervezésekor. Az EasyTarp oldalponyva rendkívüli időmegtakarítást jelent kinyitáskor és lezáráskor. Az oldalponyvába bedolgozott alumíniumprofilok feleslegessé teszik a vízszintes ütközőlécek időigényes alkalmazását. A rakomány rögzítésére hátul acél oldallécek szolgálnak, amelyek vájataiba stabil teleszkópos zárórudak illeszkednek. Ennek a vízszintes rakományrögzítésnek hátul az az előnye, hogy a tolótető korlátlanul használható a felülről történő be- és kirakodáshoz is.

Annak érdekében, hogy felfelé elegendő tér maradjon, a járművet a jól bevált hidraulikusan emelhető tetővel szereltük fel. A Mega Liner Automotive teljesíti a Daimler Rakományrögzítés 9.5 követelményeit, és az italszállítás tekintetében EN 12642 Code XL szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az előnyök áttekintése

  • A tolótető korlátozás nélkül működtethető.
  • mindössze kereken 200 kg többletsúly
  • A ponyvazárat a targonca használata se károsíthatja (a ponyva fent a külső rúdon kerül elvezetésre) zárókampó lent behajtva a külső keret alá hajlanak)
  • 70 % időmegtakarítás a be- és kirakodás közben
  • a gyakorlatnak megfelelő hátsó rakományrögzítés
  • rövid amortizációs idő

További különlegességek

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót