Krone Mega Liner Multos

Mega Liner Multos és Multos Plus.

Sokszor ki-be.

A járműpark hosszú távú rugalmasságának és a jó értékállóság elérése érdekében ideális, ha a felépítmény magasságát mindig az igényekhez tudja igazítani. Pontosan erről gondoskodik a Multos – mert az állítható magasságú tető lehetővé teszi, a tréler felépítményének magassága az adott vontató felfüggesztési magasságának megfelelően változtatható legyen. A maximális megengedett összmagasság így mindig betartható.

Egy tréler minden vontatóhoz - Ma egy 1.150 milliméter felcsatolási magasságú vontató, holnap egy megagép 965 milliméteres magassággal – a trélerek kihasználásának csak a törvényileg megengedett teljes járműmagasság szab határt. Ebben a Multos új lehetőségeket nyit, mert a tetőmagasság átszerelésével 2700 - 3000 mm belső magasságú felépítmény alakítható ki. A döntő előny a fuvarozó vállalatok számára: A tréler ily módon minden szokásos, 965, 1050 és 1150 mm felcsatolási magasságú vontatóhoz használható – a járműpark maximális rugalmassága érdekében. Így a tréler sokoldalúan alkalmazható, és az újraeladási érték szempontjából is jobb perspektívák mutatkoznak.

Rugalmas magasságállítás - A Mega Liner teteje már a hagyományos magasságállítással is 3.000 milliméteres belső magasságról három lépésben akár 150 milliméterrel lesüllyeszthető. A Multos ezzel szemben a tolóegységen belül található kiegészítő adapter segítségével további 150 milliméterrel alacsonyabbra állítható, ha a trélert egy 1150 milliméter felcsatolási magasságú standard nyerges vontatójárműhöz kell kapcsolni.

Az előnyök áttekintése

  • Egy tréler minden vontatóhoz.
  • Rugalmas magasságállítás.
  • Gyors átszerelés lehetősége a Multos Plus átszerelő-készlettel.
  • Rugalmas jármű, ami az átszerelő-készletnek köszönhetően még szélesebb körben keresnek a használtpiacon.
  • Magasabb viszonteladási érték.

További különlegességek

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót