Krone Finance

Krone Finance

Gör din investering möjlig

Inom logistiken är flexibilitet den avgörande marknadsfördelen. Detta gäller för tjänstespektrumet, för dispositionen och framför allt för likviditeten. KRONE Finance ger dig medlen för att öka din rörlighet när du bedömer att det är riktigt. Som experter på godstrafik och betalningar erbjuder vi diverse finansieringslösningar som är skräddarsydda för dina investeringar.

Leasing
Leasing är balansräkningsneutral och ökar din likviditet. Leasingavgifterna är låga för du betalar endast den del av investeringskostnaderna som motsvarar din användning med den vinst som har uppstått på grund av objektet. I slutet av leasingperioden förhandlar du om avtalsförlängning, återlämning eller köp av objektet.

Hyrköp
Även denna modell kan löna sig bra för dig: Objektet läggs till dina anläggningstillgångar vid leveransen. Du kan utnyttja alla avskrivningar som är möjliga och i slutet av avtalstiden erhåller du egendomen utan ytterligare betalning. Dessutom underlättar fasta månatliga avbetalningar under hela löptiden en säker investeringsplanering.

Kredit
Beroende på dina individuella önskemål och på en lönsam användning av trailern fastställs ramvillkoren som löptid, individuell handpenning, månatlig avbetalning, avbetalningens början osv. Du kan utnyttja alla avskrivningar som är möjliga. Tack vare den förhandlade fasta månatliga avbetalningen har du dessutom ett exakt beräkningsunderlag för din investering.

Fullastad med kompetens

  • Ekonomiskt fördelaktig utökning av ditt finansiella spelutrymme
  • Flexibla finansieringsmodeller som leasing, hyrköp och investeringskredit
  • Kompetent och omfattande finansieringsrådgivning
  • Individuell avbetalning och delbetalning
  • Snabb hantering
  • Kontaktpersoner med välunderbyggda kunskaper om finansiering, objekt och branschen
  • Skräddarsydda produkter och finansiering från en källa

 

Rådgivning kräver personlighet
Därför informerar vi dig även individuellt om dina möjligheter till ekonomisk finansiering. Dina kontaktpersoner är då inte bara kompetenta experter på ekonomi. De har dessutom välgrundande kunskaper om objektet och branschen.