Krone Finance

Krone Finance

Hjælper din investering på vej

Inden for logistik er fleksibilitet den afgørende markedsfordel. Det gælder for ydelsesspektret, disponeringen og især for likviditeten. KRONE Finance giver dig midlerne til at øge din fleksibilitet, når du anser det for at være passende. Som fagfolk inden for godstransport og betalingsformidling tilbyder vi dig diverse finansieringsløsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Leasing
Leasing har ingen indvirkning på balanceopgørelsen og øger din likviditet. Leasingydelserne er lave, for du betaler kun den del af investeringsomkostningerne, der svarer til din brug, med indtægterne, som leasinggenstanden har genereret. Ved slutningen af leasingperioden kan du forhandle om aftaleforlængelse, tilbagelevering eller køb af leasinggenstanden.

Lejekøb
Denne model kan muligvis også godt betale sig for dig: Lejekøbsgenstanden henregnes til dine anlægsaktiver fra leveringstidspunktet. Du gør brug af alle individuelt mulige afskrivninger, og ved slutningen af aftalens løbetid overtager du ejendommen uden yderligere betaling. Derudover gør faste månedlige ydelser gennem hele løbetiden det lettere at foretage en sikker investeringsplanlægning.

Kredit
Rammebetingelser som løbetid, individuel udbetaling, månedligt afdrag, afbetalingens begyndelse osv. fastlægges ud fra dine individuelle ønsker og den økonomiske anvendelse af traileren. Du kan gøre brug af alle mulige afskrivningsmuligheder. På grund af en aftalt fast månedlig ydelse har du desuden et nøjagtigt beregningsgrundlag for din investering.

Fuldt lastet med kompetence

  • Økonomisk fordelagtig udvidelse af dit finansielle spillerum
  • Fleksible finansieringsmodeller som leasing, lejekøb og investeringskredit
  • Kompetent og omfattende finansieringsrådgivning
  • Individuel ud- og afbetaling
  • Hurtigt behandling
  • Kontaktpersoner med velfunderet viden om finansiering, genstandene og branchen
  • Skræddersyede produkter og finansieringsmuligheder fra samme leverandør

 

Rådgivning kræver personlighed
Derfor informerer vi dig også gerne personligt om dine muligheder for en økonomisk finansiering. Dine kontaktpersoner er i øvrigt ikke kun kompetente finansieringseksperter. De har også velfunderet viden om genstandene og branchen.